Slečna Mír
Anotace: Jak snadné je začít válku..
Stávala u jezu
s větrem ve vlasech,
zpívala Marseillaisu,
byla tak nevinná,
však šat jí zkropila
krůpěj od vína.
Pak padla mrtvá
do vodní náruče,
Naděje odchází,
srdce už netluče.
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: Rotorx, Fenceless, Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)