Anotace: Nechci jenom stárnout,víš dobře, že jsem jiná, je čas si ještě užít, než zakreje nás hlína...
tohle muži měli by číst, otočit a začíst popisovat nový list...dalšími příběhy lásky :)
24.10.2009 16:15:00 | Lorraine
Moc hezky napsané... toužebné. Znám jaké to je... když miláček z nahého těla udělá si talíř, hostinu... :o) ST! za upřímné dílko, za touhy a city, které v sobě máš... tak nenech je umřít!
20.10.2009 06:49:00 | NikitaNikaT.
Meduňka dnes voní po celém Literu a to dílko je pravdivé, nadějné a moc krásné. Znám ten příběh ..
ST!
20.10.2009 06:49:00 | jita.1965