Astrolog
Mraky plynou
a večer se blíží
/nevíš že miluju tvé oči/
počítat hvězdy
není pro mě dřinou
jako pro astrologa
přes den se mu oči klíží
a v noci - ten nevděčník
s nimi tančí
Bere je dokola
ta spanilá souhvězdí
/mám ráda půlměsíc tvého úsměvu/
Tma ta noční potvora
ovíněná mléčnou dráhou
dala se do zpěvu
Bláznivý astrolog
chce pohladit kometu
/stejně jako já tvé vlasy/
své prsty ochladit
v jejím chvostu
/kéž mé úsměvy s tvými propletu/
On patří
měsíci hvězdám
..A já jsem opravdová
já se ti nezdám!
Přečteno 434x
Tipy 23
Poslední tipující: Draconian, enigman, mademoiselle secret, Kapka, Bíša, hašlerka, Psavec, Matty09, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)