Hodne.. to je pravda, ale nevim, jestli je to dobre nebo spatne :) Asi jak kdy..
05.01.2010 21:05:00 | Nergal
Tolik, kolik toho přežije láska... a ta přežije všechno, pokud je skutečná...
Přijde den, kdy na Tvých rtech zase zazáří úsměv plný štěstí a v ten den, již nebude potřeba žádných otázek... A já se na něj upřímně těším. Doufám, že cesta k němu bude co nejkratší.
20.10.2009 12:08:00 | Denael