Anotace: Jedna z mých lehce vypsychovaných nálad u stolu u okna...
... jsem přečet asi čtyři od tebe ...
a tohle je sice zase "vykoncovkovaný" ...
ale řek´ bych už docela dost na dřeň ...
jen tahle pasáž :
"Nekráčela jsem po vašem boku,
žít ve stejným vesmíru,
obývala jsem svou vlastní stoku,
žádný šaty z kašmíru."
ta je prvoplánově na efekt a úplně mimo mísu ...
Jinak dobrý, ...
zapisuj pocity a odhaluj co s tebou různý situace lidi dělaj´...
musí to jít ale z tebe, zevnitř ... z pocitů ...
musí to bolet ...
jak je to jen takový hladce, obratce ... tak to je lepší zahodit tužku ...
*
20.10.2009 16:59:00 | HarryHH