nepřemýšlet
Anotace: hlavně nad tím nepřemýšlet
Dávám ti otázky a ty mě odpovědi, bez vášně bez lásky tak jako u zpovědi. Celou tě prohlížím tak jako prázdnou knihu a vážně přemýšlím, že dlouho nepobydu. Sám vstávám usínám i když vedle tebe, a místo růžově jeví se všechno bledě.
Komentáře (2)
Komentujících (2)