jsem malomocný
jako bych si nerozuměl s lidmi
když kolem mě chodí
stojím v černobílém filmu
a oni v barevném
jako bych si nerozuměl s lidmi
co kolem mě stojí
a vykulují oči na všechny věci
stojím opodál, jsem malomocný
ach, upadl mi prst
jako pejsek přiběhl člověk
a strčil ho do kapsy
utekl
skrz skla výloh vidím
kolik lidí je na naší Zemi
počítám vteřiny
než upadne mi další prst
v nestřežené chvíli
sledoval jsem zrovna starší dámu
byla oblečena, dalo by se říct v igelitu? S cizí tváří?
válela se na zemi, ve své vlastní moči. Asi?
vtom jsem ležel na zemi i já
bez nohy
odnesl si ji do výstavky, ačkoli mladší muž,
už s dětmi
polehávám tedy po zemi
navazuji kontakt s dámou v igelitu
co je vaše hobby? vy opravdu nemáte žádné zájmy?
Vy žijete bez žádných zájmových činností?
Ano
nevěřila, močila
Komentáře (1)
Komentujících (1)