Podzim
Anotace: Zimu nám jistí peřina z listí :-)
Smrkové kořeny namísto trámů
půda a mech - náhrada střech
listí si hrabe dle denního plánu
zima se blíží a tak už má spěch
Je ještě mladý a neví co čekat
co bude dělat až napadně sníh?
Nemíní po nocích zahradou běhat
šramotit v trávě a slimáky jíst.
Třeba mu sluníčko ledasco poví
jablko pod stromem ukáže směr.
Kdopak jen napoví malému ježkovi
co dělat v zimě pod bílým sněhem?
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Zorenka Ježková, Kapka, Mišiačik, Amáta
Komentáře (3)
Komentujících (3)