Kde sme?
Anotace: Klídek,všetko je tak,ako má piť / byť / !
Minul sa mi sen
ráno presvietené mrakmi
prácu akú som vždy chcel
má niekto iný
Ulicou sa ženú taxíky
bez taxametrov
bez duchaplných taxikárov
sú bez mena
Sú bez ilúzií
sú jednoducho bez
tým nemyslím hore
možno taxikárky
Tak teda prvý bar
dnes prvý úsmev od barmanky
druhý od sálajúceho štamgasta
hrôza,odchádzam
Tma začína byť tmúca
čas začína byť rýchlejší
ako rozpínanie vesmíru
začíname a popritom
začíname končiť
narodením
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: Markéta Hl., NikitaNikaT., Juraj Hrom, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)