až svý žebro mi ...
dáš
poznáš
čím jsem Ti já
píseň jásavá
štiplavá
voňavá poleva na dortu
i třešnička
na vrcholu
pojď
ke mně dolů
na lžičku ...:-)Adame..
ST
22.10.2009 11:27:00 | Mbonita
Pardon, popleta popletená zmýlila okýnka. Celá se červená!
Báseň výborná, skvělá samozřejmě!
21.10.2009 13:14:00 | Hesiona-Essylt