Anotace: Přehrabuju se kvůli úklidu a na co nenarazím.
Jasně! Přijde ňákej kluk,
vezme auta na setrvačník,
ty auta mu nebudou fuk,
ale radši přistrč nočník,
aby se ti v prostřed hraní
s autíčkama, když se pral,
moje milá mladá paní,
znenadání neposral!
Postěžovala sis, že máš málo komentářů, tak tady máš jeden ode mne! :-)))
05.11.2009 13:07:00 | Zasr. romantik
Hezka myslenka z toho vyplynula :) Nepredpokladam, ze si nekoho privedes a bude si u tebe doma hrat s autickama :D Mno i kdyz...:D:D Pardon uz mlcim ..
Skoda, ze jsem nikdy na auta moc nebyl, nemas takovy ty dinosaury co se driv prodavali na kazdym rohu? :)
25.10.2009 11:24:00 | Nergal