Tvoje podušky nejsou nikdy sněhové
Anotace: jupíííííííííííí budu aristorkat abych mohla brečet a chlastat ;)
první řádka
polichocení tvých mravů
ladní akrobaté noci
ti zase odfouknou kousek hnijícího srdce
zeptáš se východních větrů na cestu
jak mládě sbíráš kostky ze žláz
přičmoudlých přistěhovalců
díváš se jim do očí
které žalobně nazírají na vylhané tyrkysové nebe
nejsi krví z povolání
nejsi roztouženými úšklebky
v studních plných rtutě
jsi madonna
marně čekající
na své dospělé a špinavé dítě
jsi matkou všech stohů smetí
plačících na rohu panelových domů
jsi svítání krví propadlých tváří
žalobníku na morové sloupy
jsi létající pták
se smrtonosným dechem
měla by jsi zavřít oči
princezno...
nebo na tvé podušky
stižené slzami moří
doletné hvězdný prach
měla by jsi zavřít oči
nebo zakřičíš...
měla by jsi...
!!!!
Přečteno 301x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Aurelius, WAYWARD, Petbab, Manstein, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)