Kukla
Anotace: Má cenu vylítnout na svět?
Chci se zabalit do fólie
Aby nic neuniklo, zůstalo to ve mě
Každá zášť, nenávist i bolest
Pořád to cítit, mezi ně se proplést
Chci vidět svůj odraz v ostří
Zlaté prase den zpestří
Čekat jak můra v kukli
Čekat, ikdyž ostatní už pukli
Doufat, že na světě zněží
Že ten sníh je jedlý a příjemný
Dostat se tak ven, vyletět
Mezi vločkami proletět
Žít svůj sen každý den
Projít skrz molybden
Vnější svět však není oneirologie
Má své pravidla a ideologie
Jeden narcis vedle druhého
Většina obdivuje toho mocného
Stojí to opravdu za to, opustit svoji schránku
Co potřebuju mám zabaleno v igelitu
I beze mě se obejdete
Přečteno 338x
Tipy 15
Poslední tipující: zelená víla, Miroslav Možný, carodejka, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)