Prvotřídní soukromé koleje a prvotřídní jízdenky
Anotace: nemáš? nic neznamenáš....
Směju se
Směju se ti živote
Necháváš mě padat
.
.
.
stále víc
Myslela jsem, že víc už to nejde,
ale stále je spoustu možností
a vidím, že stoupat nahoru
je mnohem těžší
Trpím
.
Trpím
Pláču
a
Směju se
Křičím!
(v sobě...tiše)
- tak ať to nikdo nemůže vidět
Pouštím si vás všechny moc blízko
do mě
a vím, že mě můžete s láskou a klidem
zničit
(taky to umím)
Komentáře (0)