Strach
Co svět světem stojí
Vendulka se jen bojí
Když přednost má mít dáma
Proč já jsem zase sama
Stín jeho hledám pod okapy
Však tak se pro mě neukvapí
Přichází jedině z nouze
To pro něj pláču dlouze
Pro Tebe jsem jenom prach
Z toho mívám stále strach
Přečteno 490x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)