Anotace: asi znáte ty noci kdy ležíte na louce, letíte napříč vesmírem a věci co se vám promítají v hlavě se jeví tisíckrát skutečnější než všeobecně známé pravdy.
Pro mne je to naprostá paráda,jen nechápu proč tak smutně!Usmívej se na svět trošičku:-)Píšeš moc hezky:-)
28.12.2009 15:56:00 | susana načeva