..ten různorodý národ rozmanitých stylů
kulturní centrum Evropy se šarmem nonšalant
louky oděny do vůní, toť sen je o exilu
svůdná stejně jak vášnivá, a muž v ní vždy je grand...
22.10.2009 19:37:00 | šuměnka
A levandule vůně
nese se dnem
když srdce steskem po ní stůně
vracím se tam aspoň snem.
A tvými báseňkami.
ST
22.10.2009 19:03:00 | Alien.v.v.s.
Jo, Francie sladká..Teď abys napsala něco o Anglii, aby hrdý Albion nežárlil :)
22.10.2009 18:18:00 | Hazentla
no ju Francie, musí tam být krásně :)
když mě spíš láká Skotsko a Španělsko ;)
22.10.2009 01:21:00 | blue