Fotbalová reprezentace
Anotace: O fotbalové reprezentaci
Ivánku kamaráde,
jak my si bez tebe v repre poradíme?
Žadná žena k nám už na pokoj hotelu Praha nepříjde,
žádná pomočená zídka nebude.
My se bijem za svá práva,
na diskotekách nás otravuje každá kráva.
Chceme li v našem fotbale kvalitu,
musíme se jet učit do Hajduku do Splitu.
Slovenští bratři nás v tabulce předběhli,
na nevinného Tomáše Rosického si zasedli.
Chtělo by to udělat mutanta z Řepky a Kollera,
to by je pak ta kritika trochu víc bolela.
Já volám!
Chci víc fotbalovějších chvilek!
Vemte si to k srdci pane Bílek!
Komentáře (0)