doktorská...
byl jsem na prohlídce
a tam mi oznámili
že prý jsem si nedával pozor
a na mozku mám
zhoubný názor...
odvezli mě do nemocnice
a nařídili intenzivní léčbu
s jednou holkou
na jednotce
intimní komunikace
jenže zapoměli
že mohou nastat komplikace...
tělo zachvátila podivná infekce
svaly dostaly chuť
sami sebe skrečovat
průtok v žilách
se začal ztenšovat
a na rentgenu zjistili
utržené srdce...
nakonec doktoři
všechno zdárně vyřešili
vyčistili hlavu
do krve slili kolu/s rumen/
svaly povzbudili silikonem
a srdce přišili
obráceně...
sice
mám prázdnou hlavu
tělem trochu profukuje
a na rozloučenou
ještě hravě podotkli
cosi o vyjímce v zákoně
že na to se nemocenská nevztahuje...
je mi to fuk
mám se fajn
a cítím se otevřeně....
Přečteno 300x
Tipy 40
Poslední tipující: floreciente, Kapka, LeeF, Juraj Hrom, Dota Slunská, Bíša, isisleo, Jana M., destovecka, Zefi, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)