Vega..
Zblízka sa pozerám na hviezdu Vega
ukláňam, tak ako panáčik z lega
aká je krásna, tá žiarivá guľa
zdá sa, že môj šepot z tmy nepočula
okolo osi sa jednostaj točí
začínam horieť - skús stáť zoči-voči
takejto nádhere z online space extáz
ja som ja, ona je skutočná hviezda
ohnivé oči mi slasť privrie navždy
len ju si nájde bozk odo mňa každý
v súhvezdí Lýry mám lásku, v nej zhorím
už nie som celý, už ani pol, dvorím
jej, kým sa nezmením na sivý popol
bozkávať s ňou smiem sa od pólu po pól
pery mám na uhoľ, báseň sa končí
ešte bozk.. kým Tvoj prst list neotočí
Přečteno 328x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Házté, Sýkorka07, jedam, destovecka, Psavec, Pevya, Kars, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)