2 v 1
Vždycky jsem lidi kolem sebe
dělila na souputníky a kamarády
A vždycky se to vylučovalo
Souputníci mě povznášeli
kamarádi pomáhali
Ďáblovi parchanti
a andělští synové (a dcery) –
To co jsem tolerovala prvním
tolerovali druzí mně
Do čeho mě čerti natáhli
z toho mě vytahovali andělé
kterými jsem pohrdala
pro jejich „kategorický imperativ“
věčnému rebelovi smrdící –
. . .
Až ty
jsi snad první
kdo rozumí a zároveň neuteče
když má polobůh slabou chvilku
2 v 1
Zběsilá káva v uklidňujícím mlíku –
Přečteno 296x
Tipy 20
Poslední tipující: Divoženka1, subrtka, Jiparo, TERezicKA, hašlerka, Zpátky, Psavec, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba, destovecka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)