Vykřik....
Anotace: ....VYKŘIK......
Jen jako pozdní vrah
vraždí své myšlenky
ulamaná křídla
ustřihne copánky
nevěří,světla se bojí
mizí prach
v ztracených kometách
jen z těla,laska se spojí
v nalezené studánky
v čase se promítla
naděje co voní mládím
NEMUŽU,NECHCI,NEPLATÍM
na miskách těch vah
svůj sen zamknu
dřív než padnu
budu chtít
své štěstí pochopit.....
Přečteno 353x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, Quigleika, hašlerka, Bíša, PPetrushka, Psavec, jedam, P.P.S., Květka Š., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)