Tonu
Anotace: Hold Bohu a jeho dokonalosti
Hledím oknem zkrs
na ladně vznášející se prs.
V bouři dneška,
jak loď na moři.
Práce je to těžká,
odtrhnout se od toho pohoří
Co teprve údolí mezi horami?!
Okouzlen těmito vnadami
Plovu, nemohoucně, v čase.
A tonu v bezbřehé kráse.
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: ouško, Viva La Roma, Kapka, Bíša, Alien.v.v.s., slečna.závist, Zefi
Komentáře (2)
Komentujících (1)