Co bude?
Anotace: Né všechna rozhodnutí jsou lehká...
Opona padá,
tak vypadá konec.
Kytka pomalu zvadá,
nechci, aby zvonil zvonec.
Jak často se sny mění v realitu,
nespočítám všechny ty dny,
kdy byl jsi tu.
Ikdyž světy naše tak vzdálené jsou,
nemyslím si, že jsem jen hrou.
Změnit osud, být někdo jiný,
čas by byl tak líný.
Co chci,
vyznat se ve svojí hlavě,
škoda, že nejde to tak hravě.
Přečteno 326x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, Quigleika, strašidýlko-střapatý, Pevya, Mbonita, staruska, Psavec, labuť, x.someone.x, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)