Dávím se tvými pocity
Anotace: Uvařte si někdy z něčích vlastností. Zaručeně vás to otráví.
Ukrojím tvou nenávist,
A namažu na ní,
Střípky mé hluchoty,
Cítíš jak krásně voní?
Nastrouhám všechny mé starosti,
Promíchám s falší,
Jsem zkrátka dobrák od kosti,
Proč jsem jen další?
Omyju sklenici,
Z kříšťálu,
Kapky vášně,
Plní jí pomalu.
U stolu sedím,
Před sebou s máslem chleba,
Do ruky víno beru,
Slov již není třeba.
Lži jed mámí mou mysl,
Ladně rozpouští mé tělo,
Vše nalezlo svůj smysl,
a dopadlo jak mělo.
Přečteno 386x
Tipy 18
Poslední tipující: litermaso, Nergal, jedam, Churry, staruska, Psavec, Zefi, Romana Šamanka Ladyloba, Fenceless, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)