Podzim a jeho deprese
Anotace: deprese jedné optimistky
Slzy mé oči zaplnily,
i po tváři stéká jich pár,
smutek a radost zápolily,
z papíru zbyl mokrý cár
radost prohrála a odešla,
nechtěla tu jen tak postávat,
smutek zvítězil a zůstal,
on chce si se mnou pohrávat
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (0)