Město v šerém oblaku
V husté mlze,pod šerou tmou
Je kostelní věž a v ní velký
Zvon
Po bílém poprašku sněhu
Páry bot ukazují cestu
K městu
Lampy pouličních světel
Vítr svádí do tance
Stín chodců na cestě
Žene lidi do práce
Zvon se rozezní v té velké
Věži...Lampy zhasnou...
Tak pokaždé to tu běží
Svítá a oblak nad městem je pryč
Město Nás vítá,na okraji
Severních míst
Komentáře (2)
Komentujících (2)