Odraz
Anotace: ....................
Jen odraz zbyl z mého srdce
plného síly
někam se vytratila
Anděl smrti
na mě hledí
pouta mě drží
v šedé cele
dešťové kapky
padají z oblohy
ve které chaos vládne
svou temnou mocí
máš zlomené srdce
trápí tě
tvůj život bezcenný
zemřít bys chtěla
v ledu zůstat
v jednom z mnoha vesmírů
kde lidské duše
ztrácejí svou hodnotu
pod tíhou emocí
krev mi teče
z mých rtů
nepolíbených
kovovou rukavicí zničených
jak mé sny
v ledu.
Přečteno 300x
Tipy 29
Poslední tipující: WAYWARD, padající do neznáma, Laivindia, enigman, Yenny, LeeF, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, Quigleika, Dota Slunská, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)