Náklaďák /Truck; Camion/

Náklaďák /Truck; Camion/

Anotace: TruckFest 2009

Druhý zářijový týden,
jede kamion od Říma,
jedou i další, jedou před nima, za nima,
upaluje jednu noc a den.

Řidič nohy necítí,
snad ho denaturovaný líh nasytí,
to už ale v cíli jest,
pod očima kruhy, jak obdržená pěst.

Dorazil do HK ten kanec,
ještě neviděl takový tanec,
trucky stojí kilometr frontu,
svítí, troubí, chtějí jen zaparkovat na airportu.

Truckfest je akce veliká,
náklaďáky se hrnou zdaleka,
nahrnuli hluk, smog a tuny jídla
i sranda se ho týká.
Autor EIFEL 22, 23.10.2009
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí