Přátelství /Friendship; Amitié/

Přátelství /Friendship; Amitié/

Anotace: o jedné moc vydařené akci...

Příští dny budou veselé,
uvidíme se, budeme spolu,
přátelé,
budeme pít pivo, rum i colu.

Zajdeme na tenis,
naučíme se to,
jak držet servis,
jak přijímat – nebolí to.

Kouřit se nám bude z hlavy,
od čelistí,
zapomeňme na dobré mravy,
koupaliště to jistí.

Pak pojedem na kolo – loko,
na tři dny, okolo – doko,
uvidíme kus světa,
bude to nenásilná osvěta.

Budeme spát pod širákem,
konzervy jíst otvírákem,
ale všechno krásné jednou končí
a člověk se s tím těžko loučí.
Autor EIFEL 22, 23.10.2009
Přečteno 488x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí