Anotace: ..Na rtech má přetvářku, kdo nenávidí.. "Labiis Suis Intelligitur Inimicus" (SZ, Př 26,24)
Sbírka: ..mimochodem..
řeč těla prozradí
více
než tvář
světce...světice
pocity skryté
v pozadí
snaží se mlčet
ale prozradí
je
emoce nevyslovené
ale zrcadlené..v očích
dlaních..celém těle
ST
23.10.2009 19:05:00 | Mbonita
Tak láska marně napíná svou kuši
znak zloby když usídlil se na kartuši,
že na stěně hrách má váhu pouze muší
hradbu obrannou tak nikdy nerozruší
***
Jiří senior
23.10.2009 08:57:00 | j.c.