seladon...
Anotace: to je celej on...
elegán v baretu
se skleněným okem
kolem krku
hedvábný šátek
rozhlédl se sálem....
prozkoumal situaci
rybím pohledem
tak trochu hejsek
na plejbek
jakoby se ho nic netýkalo
a vyplul na korzo
nezaujatě
mechanickým krokem
s tlouky taktů hůlky
do tikotu hodin
doprovázen....
to ji nadzvedlo ze židle...
ušklíbla se
výrazem jestřábice
ve střemhlavém letu
mrkla
a vyhrkla
Ty jeden nádivo
schovej si to
stínové divadlo
pro někoho jiného
a dobře si drž libido...
Já ti teď ukážu tanec...
na živo!
Přečteno 335x
Tipy 41
Poslední tipující: isisleo, floreciente, WhiteSkull, Zefi, Kapka, LeeF, Mbonita, Juraj Hrom, Psavec, kikis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)