Stromvěk
Pod Tebou nejjemněji položena
s kůží zářící Tvou oblohou
radostně skryta je má položena
kde zobce zlé hrozit jí nemohou
Smrk majestátní svůj malý jeřáb chrání
snad Bůh spor mezi stromy rozsoudil
Lhostejno zda od koruny či od skrání
k patě kryta díl polibky a rosou díl
Přečteno 369x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Kapka, Květka Š., Pevya, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)