Podzim
Nastal podzim, padá listí
někdo říká já mám štěstí
Začal podzim vítr fouká
a z nebe padá zářivá plejáda listí
Nastal podzim z nebe padá voda
někdo říká to je ale velká škoda
Za chvilku tu bude zima
někdo říká to je prima
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Paulín, Monthy Tamah, 6thSun, Kapka, Mbonita, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (4)
Komentujících (4)