Ranní
Ráno když slunce vychází
vstávají hospodyně
(pár jich u nás ještě žije)
aby obstaraly zvířata
A podnikatelé
ještě spí
Když slunce vychází
zbytek kohoutů je vítá
a hlasitě zpívají
jak mají radost z toho že znovu svítá
hlásají nám všem
nový den
Když slunce vychází
probouzí
se i květiny
protáhnou stonky
do rosy se pohrouží
a výrazem neviny
Když slunce vychází
ještě spím
ještě spíš
a ono nám nakreslí
obrázky po těle
paprskem svým
Tak tiše
je ráno nesmělé
ať se nevzbudíš
Přečteno 342x
Tipy 16
Poslední tipující: F.i.L, Matty09, enigman, Psavec, Mbonita, labuť, kleopatra.sedma, hašlerka, Sweet KiWi, Květka Š., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)