Anotace: toho si važ, zlatem ho nesplatíš, tak se jen snaž, peníze utrácet a zdraví neztrácet.
:-))Páni, klidně se naparuj, zdraví se ti klaní, stále ho opatruj. Procházky na sluníčku, veselou mysl, neschovávat pod pokličku, ať to má smysl. Zdravě žít.
25.10.2009 18:44:00 | strawbery
ano, zdraví je důležité..když si člověk párkrát poleží v nenocnici..začne si sakra dávat pozor..:o/
23.10.2009 18:17:00 | Agniezka
Super básnička:) přeju ti to, já sem dneska onemocněla, takže se těším, až budu prožívat to, to ty ted;)
23.10.2009 16:43:00 | kleopatra.sedma
to je jedna z nejkrásnějších a nejdůležitějších zpráv, kterou chceme slyšet...nejlépe pořád!
23.10.2009 16:32:00 | hašlerka