Voláš příteli
Duše se raduje
anebo pláče
tvůj přítel vždy tu je
už zdáli skáče.
Zvedne tvé volání
třeba i o půlnoci
zlí mají podání
jsi pevně v jejich moci.
Pomůže činem
poradí slovem
nikdy nedává
poslední sbohem.
Přečteno 434x
Tipy 8
Poslední tipující: zelená víla, elfik0024, Pevya, Agniezka, labuť, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)