Zákony
A přišla zima letos jaksi brzy
bez varování
bez podprahových pocitů
Z olověného nebe padaj chladné slzy
To Gaia čaruje
V křišťál mění svět z nefritu
Teď plíce lidstva nekázní zúženy
lapají po dechu
Kostky jsou vrženy
Alea iacta est
Bezzubá ústa šeptají útěchu:
Přeživším všechna čest
Kabala tajná...
Já smekám před mudrci!
Dnes jsem si jista dávným tušením
být optimista, či vzývat Antikrista
nic nezmění
Spasí se duše nepoddajná
větou:
Svůj domov mám v tvém srdci
Být bytost je tajemné umění
.
.
.
Přečteno 361x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nergal, Holis, Zefi, enigman, Bíša, jedam, WhiteSkull, Paulín, 6thSun, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)