Pravdivé verše, zamyšlenkové. Hezky napsaná báseňka. Také se snažím o to, aby dětem bylo na světě pohádkově :)
15.01.2010 15:18:00 | Pevya
Úplně to z tebe vytrysklo...taky mě to téma zarazilo až jsem nad ním zapřemýšlela!.Povedla se Ti!!!:-))
13.11.2009 21:18:00 | střelkyně1
Bolavé téma! Dík, že se nad ním zamýšlíš... Nemají to dnes děti lehké, nejsou jim dány hranice...Ale ono je to dvojsečné - nároky na živobytí jsou nevídané,takže rodiče prostě nedokážou řešit všechno... Vzepřít se podmínkám dokáže jen silný jedinec a to jen na vlastní nebezpečí... "o)
23.10.2009 17:48:00 | Churry