Procházím noční krajinou
Procházím noční krajinou
krásnou a zamrzlou
kráčím sama
nikdo tu není
vypadá to tu až bych se bála
ale já vím, že tady se mi nic stát nemůže
tady se mnou nikdo nic nezmůže
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (1)