Muza
Nevím nějak mě dnes
opustila muza
je to pro mě
velká hruza.
Chtěl jsem napsat
básen jedné holce
která by mě chtěla
prosím pomozte mi
vrátit muzu zpět
do mého těla.
Budu vděčný všem
kdo se o to pokusí
věřte mi
jsem v tom až po uši.
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: hašlerka, Kapka, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)