Podělaný zápisky
Zkus někdy zmačkat svůj svět
Tak, aby se ti vešel do krabičky od sirek
Zavři ji a někam zahoď.
Já už to tak udělal
A žiju teď ze dne na den
Mudrci z Východu měli vážně pravdu:
Život je fakt otrava, hlavně když pro něco žiješ,
Pořád na to myslíš
...a potom ti ta pitomá prodavačka řekne,
že čokoládový koblihy už nejsou.
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Zefi, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)