Dýchat
Anotace: ...dnes rozdýchávám celý den ...
Dýchat
Ponořit se
do veškeré své bolesti
a dýchat
destilované esence
všeho co nejde vrátit.
Dýchat
atmosféru
vyvolávající pocit zaříkávání
a vzývání vlastních počátku.
Magie vnitřních neklidů
ukrytá v každém nádechu
ukazuje kam až může
zajít láska.
S úzkostí
volám jméno
které mi je zapovězeno.
Šeptám
jedním dechem
lásko.
Přečteno 379x
Tipy 48
Poslední tipující: strawbery, zelená víla, Dota Slunská, maliska, hanele m., JR, Žqáry, isisleo, Aťan, enigman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)