Jizvy, rány
Anotace: Přežívat život...
Noc plní se vůní krve,
sladká chuť hořkne v ústech.
Všechno stalo se jako prve,
i dnes teče krev ve tvůj prospěch.
Nechceš se loučit,
ještě naposled to není.
Ač nevíš si rady, stále doufáš -
že něco se změní.
Snad zmizí jizvy,
snad přijde princ -
co zachrání tě.
Ne však dost brzy,
dříve rány zašijí nítě...
Komentáře (1)
Komentujících (1)