Na svým pohřbu I.
Jaký to je,
Bejt mrtvej.
Spousta květin a keců nad hrobem,
Všichni se tváří, že chápou
-proč-
Neví nikdo.
Hlubokou soustrast
V ksichtech přečteš si
Do srdcí nevidíš
Jsou studená, myslej jen na sebe
Falešný slzy lítosti
Pozdě,
Dokonáno jest
A černý dým nebo mokrá hlína
Před tváří Boha
Vypadá tak uboze,
Když zpovídá se
Ze svejch hříchů
A možná,
Že je mu to taky jedno
Snad příště
Takže tenhle poslední trip
A potom...
Zbejvá jen to ticho.
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Kapka, Lioness
Komentáře (0)