Večer v restauraci Svět
Úsměvy se prodlužují
O hranu sklenice a lá von Gorbatchow
Starý blues od klavíru
Vypráví o stáří
Nikdo ho neposlouchá
Jen obrazy se odvážně pohupujou
Možná i slza se na nich zaleskne
Pingl chodí pomalu a tiše
Je smířenej s osudem
A jídlo taky nestojí za nic
Stejně jako chlast
Ženský jsou zmalovaný
O jejich pohled nezavadíš
Jen kouř se válí po tančícím vršku od piva
Popel z kroutících se cigaret uhasíná
Rádio šumí
A klavír obehrává dokola
Ten blues
Hosti neutíkaj
Jsou z kamene
A tiše probírají mezi sebou
Problémy svých početí
Tak končí další všední den
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Kapka, Lioness, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)