Hypotéka
Anotace: ...žijeme na dluh...
Půjč mi svůj osud
Já vrátím vše, i s úroky
Jsem schopna naslibovat
i cizí vlastnictví
Buď spravedlivý
a nekamenuj proroky
Nemají se kam schovat
Tvé já je tvou ctí
Dej v plen své myšlení
a ruce sepni v zádech
Ač nic se nezmění
uvědomíš si svůj dech...
...vzduchu tetelení
Tiché prozření
...sdílení...
Nejsi sám!
Svět tvůj je nekonečný chrám ...
Přečteno 300x
Tipy 46
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nergal, Bíša, Vlk v rouše, Zpátky, Holis, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Levandule, enigman, Fenceless, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)