Význačná období
Význačná období
Všechna význačná období už tady byla
Teď shazujeme kila….
Snad ještě jedno období přijde
A nám to vyjde….
Shodíme kil pár,jako když Napoleon
Na Rusko táh….
Nebo když v období prvohor
Se narodil škvor…..
Dobré bylo taky, když bolševik
Se posral v gatích….
Tak plánujeme nyní
Dovezem auto z Číny…
Budeme projíždět zatáčky
Hrát si na vojáčky….
V období revoluce
Brali jsme se za ruce…
Cinkali klíči a volali snad
Havel na hrad….
Teď v době krize
Sedíme u televize….
Tetu máme prachatou
Nebudem dělat lopatou…
Když Žižka dvě oči měl
Tak boj byl ještě fér…
Nyní je politika hnůj
Bůh při nás stůj….
A za nás oroduj !
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)