Moje blues
Anotace: text mojej piesne, ktorá je na http://www.youtube.com/watch?v=duqgCvsKdq8
Začínam mať dosť už búrok
a hromobitia v kuchyni.
Láske som už splatil úrok,
viem, že nie som bez viny.
Nečakaj, že sa ti vrátim
nechávam ujsť autobus,
kľúč od tvojho srdca tratím
a radšej spievam svoje blues.
Budem spievať blues o šťastí,
o zrade a podlosti,
blues o smútku, ktorý vlastním
a o ľudskej hlúposti.
Zakaždým keď prídeš ku mne,
vždy ma nájdeš spievať blues.
Blues o láske nerozumnej,
blues o smútku, no skrátka blues.
Aj keby si ako chcela
dnu ťa nikdy nevpustím,
môžeš zvoniť rozmrzelá,
môžeš prosiť, neotvorím !
Dám si radšej jedno pivo,
s gitarou sa pomazlím.
Začínam žiť nový život,
a od radosti nezaspím !
Po futbale sám si vyjdem
hladať Rhapsody in blue.
Pokoj duše možno nájdem
v pouličnom blues.
Moje blues o hádkach,
to blues ide z nás,
moje blues je láska
čo ju spálil mráz.
Na najbližšom koľajisku
výhybku si prehodím,
budem hľadať lásku čistú
a až ju nájdem, tak zastavím.
A keby to bolo málo
tak spravím uzol na motúz.
Aby sa mi viac nestalo
že zabudnem spievať blues.
že zabudnem svoje blues.
Přečteno 355x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Mia, Judita, Early Riser 1, Psavec, Zefi, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)