Déšťové blues
Řekni
proč mám v očích slzy
tak němé jako trám
když Tě uvidím
a když Tě nevídám
když pluješ sladkošerou tmou
a křičíš do nocí
buď stále mou!
Řekni
proč když do dlaní halíš mou tvář
a já do nich pláču
slzy tak nahé jako slabikář
co plují kapitálami
do mraků
proč když Tě vidím
pláču Tvou něžnou
krásou
řekni
řekni
řekni!
Přečteno 307x
Tipy 20
Poslední tipující: PetTulak, Skywalker, enigman, labuť, Kapka, Květka Š., Psavec, Zefi, Mbonita, WhiteSkull, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)